fbpx

NärkeKök AB är återförsäljare för NordDesign Kök i Örebro län, Västmanlands län utom Sala, Enköpings kommun, Håbo kommun/Bålsta, Eskilstuna & Strängnäs. Här kan du läsa mer om oss och vilka vi är. Vi har showroom i Örebro där vi visar stort sortiment inom kök, köksluckor, kökslådor, källsortering för kök och tillbehör för kök. Vi kallar oss alla – så väl säljare som montörer för köksexperter, vår samlade erfarenhet är cirka 80 år.

Säljare

Mikael From

Mikael From

Älskar att resa, oftast med en kamera runt halsen & stort fågelintresse.

Peter Rudehov

Peter Rudehov

Stort bilintresse och spenderar gärna dagarna med hunden & hästarna i skogen.

Rasmus Gustafsson

Rasmus Gustafsson

Är gärna ute i skogen och fiskar, går med hunden, tältar eller plockar svamp.

Montörer

Mika Jyllhä

Mika Jyllhä

Montör i hela området, längst erfarenhet av oss inom köksbranschen, kan få även det mest snea kök att bli rakt. Stort bilintresse.

Om NordDesign

Norddesign Kök är ett välrenommerat företag inom köksdesign och renovering som erbjuder kvalitativa och stilfulla kökslösningar. Med sitt fokus på skandinavisk design och funktionalitet har Norddesign Kök blivit ett populärt val för många kunder.

Företaget strävar efter att skapa köksmiljöer som både är vackra och praktiska, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att möta kundernas behov och förväntningar. Norddesign Kök erbjuder skräddarsydda lösningar som passar varje individuell kunds stil och preferenser.

När det kommer till materialval och hållbarhet strävar Norddesign Kök efter att erbjuda högkvalitativa produkter och hållbara alternativ. De samarbetar med pålitliga leverantörer för att säkerställa att köket inte bara ser fantastiskt ut, utan också är byggt för att hålla över tid.

Norddesign Köks professionella team av designers och hantverkare arbetar nära sina kunder för att förstå deras vision och översätta den till praktiska lösningar. Från första mötet till färdigställandet av projektet strävar de efter att erbjuda en smidig och problemfri upplevelse.

Kunderna som har valt Norddesign Kök berättar ofta om den höga kvaliteten på arbetet och den personliga servicen de har fått. Företaget har fått beröm för sin förmåga att skapa köksmiljöer som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också mycket funktionella och ergonomiska.

Sammanfattningsvis kan man säga att Norddesign Kök är ett företag som sätter kundernas behov i centrum och strävar efter att skapa unika och hållbara kökslösningar. Med sin skandinaviska designestetik och expertis inom branschen har de etablerat sig som en pålitlig aktör inom köksrenovering och design.