fbpx

Här kan du läsa mer om vårt sortiment på luckor, lådor, stänkpanel, bänkskivor & kökstillbehör. Våra lösningar passar på alla kök från alla tillverkare. Både äldre och nyare kök. Nästan alla färger och fräsningar går att kombinera med varandra.

Vår senaste nyhet som vi är väldigt stolta över är färgen Kustgrön. En färg som gör sig bra i de flesta kök och passar med flera fräsningar. Färgen påminner om just kusten, en lite mörkare grön som framhäver skuggorna i fräsningen. Boka ett gratis hembesök idag så har köksexperten med sig provluckor!

Alla våra luckor tillverkas i Sverige av MDF och är laminerade. Detta gör dem mycket starkare än lackerade luckor & fanér-luckor. De är även mycket starkare och tåligare än luckor av spånskiva. 

Våra luckor & lådfronter är 16 mm tjocka, utom Intro, Greppa & Radie som är 19 mm tjocka, dessa går därför inte att tillverka i alla färger.

Fräsningar

Solid

Markant

Fas

Radie*

Greppa*

Safir

Ark

Kubik

Kubism

Intro*

Elegance

Sober minimal

Ram

Robust minimal

Allmoge

Tradition

Baron

*19 mm tjock, går ej att kombinera med alla färger.

Vitrinluckor

6-spröjs

8-spröjs

Circle 3

Panorama

Circle

Vitrin

Line

Line 2

Plusvitriner

Går endast att få i Sober, Robust, Ram & Elegance.

Plus

Plus Vitrin

Plus Vitrin Duo

Plus Spröjs

Plus Spröjs Duo

Färger

Här ser du alla färger vi erbjuder. Observera att färger kan se olika ut i verkligheten mot på skärm. Därför rekommenderar vi alltid ett gratis hembesök – då får du se hur färgerna skulle se ut i just ditt kök.

Stänkpanel

Vi sätter inte kakel utan har ett mer miljövänligt alternativ. Fibo Kitchen Board är en stänkpanel som enkelt limmas på väggen eller skruvas direkt på reglar. Stänkpanelen är helt tät tack vare det hårda laminatet. Kärnan är gjord av trä. Skivan sätts med silikon i över- och underkant.  Den kan ofta sättas utanpå befintligt kakel vilket gör att den passar perfekt till smart köksrenovering – mindre jobb för dig & montören! Fibo Kitchen Board har ett mycket mindre klimatavtryck än kakel! Bra för dig & för miljön.

Previous
Next

Vit 30×10

Grå marmor

Ljus betong

Vit marmor

Bänkskivor till alla kök

Vi har ett stort sortiment av laminatbänkskivor från flera leverantörer. Allt ifrån stenimitationer till träfärgat och enfärgat, under hembesöket så går vi igenom vårt sortiment och vad som passar i just ditt kök. 

Tillbehör

Vi på NordDesign Närke/Västmanland har ett mycket stort sortiment av premium-tillbehör för ditt kök. Bestickinsatser av hög kvalitet, kryddhållare, lådmattor och utdrag är bara några exempel.

Källsortering

Cube Basic Hero, passar bra för stora sopskåp. Extra låda att ha t.ex påsar, diskmedel och svampar i ingår.

Cube Compact, passar bra för mellanstora sopskåp. Extra låda att ha t.ex påsar, diskmedel och svampar i ingår.

Basic Eco, passar bra för små utrymme, billigare alternativ.

Lådinredning

Lådinsatser – finns i flera varianter för olika lådbredder, från 30 cm till 100 cm. Med flera olika isatser så som skålar för bestick, knivblock, folieskärare, redskapsinsatser m.fl. Kombinera med lådmattor så blir lådorna mycket enkla att hålla rent!

Kryddhållare – kryddhållare i rejält material som är lätta att lyfta i och ur lådan. Perfekta för den som tycker om matlagning och gärna kryddar maten rejält! Kombinera med lådmattor så blir lådorna mycket enkla att hålla rent! Går att köra i diskmaskin.

Tallrikshållare – perfekta för den med många lådor i köket & dig som älskar ordning och reda. Lyfter upp tallrikarna så nästa alltid är överst. Ställbar storlek, tar upp till tolv tallrikar. Enkla att lyfta i och ur och underlättar urlastning av diskmaskinen. Perfekta att lyfta med till bordet vid dukning.

Utdrag & karuseller

Kesseböhmer Le Mans – En lyxig karusell som passar i de flesta hörnskåp. Belagd med anti-glidyta som gör att du kan knuffa in karusellen hårt utan att köksgeråden flyger runt. 

Kesseböhmer Classic 3/4. En karusell för hörnskåp med vinkellucka. Riktigt stabil och belagd med anti-glidyta. Går att snurra runt hela vägen så du enkelt kommer åt det du har längst in. Inget mer krypa på knä för att nå våffeljärnet!

Utdrag för bänkskåp – ett praktiskt alternativ när du har ett litet skåp över. Passar skåp som är 150, 300 eller 400mm breda. Perfekta bredvid spisen för att ha kryddor och oljor i. 

Boka gratis hembesök!

Fyll i fälten nedan och tryck på skicka så kommer köksexperten för ditt område att höra av sig.