fbpx

Upptäck det svenska hantverket och miljövänliga alternativ för ditt kök hos oss! Vi är din destination för svenska tillverkade kökslösningar som gör en positiv inverkan både på ditt hem och vår planet.

Vårt sortiment av luckor, lådor, stänkpaneler, bänkskivor och kökstillbehör är noggrant utformat för att passa alla kök, oavsett tillverkare eller ålder. Och det bästa av allt – nästan alla våra färger och fräsningar är fullt kombinerbara, vilket ger dig obegränsad kreativ frihet.

Vi är glada att presentera vår senaste nyhet, den förtrollande Sand-färgen. Den skapar en harmonisk känsla i alla kök och framhäver elegans med sina subtila skuggor och djupa, beiga toner. Vill du se färgen i ditt eget kök? Boka ett gratis hembesök idag och ta del av provluckor som våra köksexperter kommer att ta med sig.

Hos oss är hållbarhet en hjärtefråga. Alla våra luckor tillverkas här i Sverige av MDF och är laminerade för extra styrka och livslängd. De är betydligt mer hållbara än lackerade eller fanér-luckor och överträffar långt spånskivealternativet.

Våra luckor och lådfronter är 16 mm tjocka. Vi är stolta över att erbjuda både svensk tillverkning och miljömedvetenhet i varje aspekt av våra produkter. Ta steget mot ett mer hållbart och svensktillverkat kök med oss idag. Kontakta oss för ett gratis hembesök och låt oss tillsammans förvandla ditt kök till en grön och svensk dröm.

Vår senaste färg: Sand

Fräsningar

Solid

Markant

Fas

Sober minimal

Elegance

Robust minimal

Ark

Kubik

Kubism

Intro

Baron

Safir

Ram

Allmoge

Tradition

Nyhet: Flex

Vitrinluckor

6-spröjs

8-spröjs

Circle 3

Panorama

Circle

Vitrin

Line

Line 2

Plusvitriner

Går endast att få i Sober, Robust, Ram & Elegance.

Plus

Plus Vitrin

Plus Vitrin Duo

Plus Spröjs

Plus Spröjs Duo

Färger

Här ser du alla färger vi erbjuder. Observera att färger kan se olika ut i verkligheten mot på skärm. Därför rekommenderar vi alltid ett gratis hembesök – då får du se hur färgerna skulle se ut i just ditt kök.

Stänkpanel

Utforska vårt miljövänliga alternativ till kakel – Fibo Kitchen Board. Denna stänkpanel är enkelt att montera genom att limmas på väggen eller skruvas direkt på reglar. Med sitt hårda laminat är den helt tät och hållbar. Kärnan är tillverkad av trä, och panelen säts med silikon i över- och underkant. En fördel med Fibo Kitchen Board är att den oftast kan appliceras över befintligt kakel, vilket gör den perfekt för smart köksrenovering – mindre arbete för både dig och installatören. Dessutom har Fibo Kitchen Board ett mycket mindre klimatavtryck än traditionellt kakel, vilket gör det till ett utmärkt val för både din plånbok och planeten. Gör en insats för miljön med vår miljövänliga stänkpanel!

Previous
Next

Vit 30×10

Grå marmor

Ljus betong

Vit marmor

Bänkskivor till alla kök

Vi har ett stort sortiment av laminatbänkskivor från flera leverantörer. Allt ifrån stenimitationer till träfärgat och enfärgat, under hembesöket så går vi igenom vårt sortiment och vad som passar i just ditt kök. 

Tillbehör

Vi på NordDesign Närke/Västmanland har ett mycket stort sortiment av premium-tillbehör för ditt kök. Bestickinsatser av hög kvalitet, kryddhållare, lådmattor och utdrag är bara några exempel.

Källsortering

Cube Basic Hero, passar bra för stora sopskåp. Extra låda att ha t.ex påsar, diskmedel och svampar i ingår.

Cube Compact, passar bra för mellanstora sopskåp. Extra låda att ha t.ex påsar, diskmedel och svampar i ingår.

Basic Eco, passar bra för små utrymme, billigare alternativ.

Lådinredning

Lådinsatser – finns i flera varianter för olika lådbredder, från 30 cm till 100 cm. Med flera olika isatser så som skålar för bestick, knivblock, folieskärare, redskapsinsatser m.fl. Kombinera med lådmattor så blir lådorna mycket enkla att hålla rent!

Kryddhållare – kryddhållare i rejält material som är lätta att lyfta i och ur lådan. Perfekta för den som tycker om matlagning och gärna kryddar maten rejält! Kombinera med lådmattor så blir lådorna mycket enkla att hålla rent! Går att köra i diskmaskin.

Tallrikshållare – perfekta för den med många lådor i köket & dig som älskar ordning och reda. Lyfter upp tallrikarna så nästa alltid är överst. Ställbar storlek, tar upp till tolv tallrikar. Enkla att lyfta i och ur och underlättar urlastning av diskmaskinen. Perfekta att lyfta med till bordet vid dukning.

Utdrag & karuseller

Kesseböhmer Le Mans – En lyxig karusell som passar i de flesta hörnskåp. Belagd med anti-glidyta som gör att du kan knuffa in karusellen hårt utan att köksgeråden flyger runt. 

Kesseböhmer Classic 3/4. En karusell för hörnskåp med vinkellucka. Riktigt stabil och belagd med anti-glidyta. Går att snurra runt hela vägen så du enkelt kommer åt det du har längst in. Inget mer krypa på knä för att nå våffeljärnet!

Utdrag för bänkskåp – ett praktiskt alternativ när du har ett litet skåp över. Passar skåp som är 150, 300 eller 400mm breda. Perfekta bredvid spisen för att ha kryddor och oljor i. 

Boka gratis hembesök!

Fyll i fälten nedan och tryck på skicka så kommer köksexperten för ditt område att höra av sig.