fbpx

Från grått till grönt i Nora – nytt kök på en dag!

Utforska transformationen av detta kök i pittoreska Nora, där vi genomförde en fantastisk metamorfos från tråkigt grått till levande grönt med vår exklusiva Smart Köksrenovering. Vi har inte bara levererat en visuellt slående förändring utan också erbjudit betydande ekonomiska fördelar för våra kunder.

Genom att byta färgskala från grått till grönt har vi injicerat en frisk och livfull atmosfär i köket. Vår beprövade metod, Smart Köksrenovering, gjorde det möjligt för kunden att behålla sina befintliga köksstommar och enbart byta ut det som var nödvändigt, vilket resulterade i en kostnadseffektiv och smidig renoveringsprocess.

På en enda dag var arbetet avslutat, och vår kund kunde stolt visa upp ett kök som inte bara följer de senaste trenderna utan också ger hemmet en fräsch och modern känsla. Vi strävar efter att skapa kök som inte bara är visuellt tillfredsställande utan också är ekonomiskt fördelaktiga för dig.

Låt oss göra ditt köksdröm till verklighet. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och upptäck hur vi, med hjälp av Smart Köksrenovering, kan skapa ett kök som inte bara passar din smak utan också din budget perfekt.

Modell: Sober minimal
Färg: Kustgrön
Handtag: Beslag Design 2532 & 2538

Boka gratis hembesök du med!