fbpx

Välkommen till NordDesign – din partner för smart köksrenovering och en mer hållbar framtid! När vår erfarna säljare kommer hem till dig, öppnas dörren till en värld av möjligheter för att skapa ditt drömkök. Tillsammans utforskar ni olika modeller, färger och innovativa lösningar som är skräddarsydda för att passa just din stil och behov.

Här är det viktigt att veta att en smart köksrenovering inte kräver en total makeover. Du behöver inte byta ut alla detaljer om det inte behövs. Med vårt smarta koncept kan du fokusera på de element som verkligen gör skillnad. Vad kan du byta med smart köksrenovering? Här är några exempel:

  • Luckor: Ge ditt kök en helt ny karaktär med stilfulla och funktionella luckor.
  • Lådor & lådfronter: Förbättra kökets organisation med moderna lådor och fronter.
  • Bänkskivor med diskho: Skapa en arbetsyta som är både praktisk och estetiskt tilltalande.
  • Stänkpanel (vi sätter ej kakel): Skydda dina väggar och ge köket en fräsch look utan kakelarbete.
  • Garderober & badrumsmöbler: Utöka vårt koncept till andra utrymmen i ditt hem för en enhetlig och stilren design.


Med smart köksrenovering har du friheten att välja vad du vill förnya. Kanske vill du behålla din befintliga bänkskiva eller kanske är det luckorna som behöver en uppfräschning. Det är precis här som vår smarta lösning kommer in i bilden – det är både smart för din plånbok och miljön!

Boka gratis hembesök!

Fyll i fälten nedan och tryck på skicka så kommer köksexperten för ditt område att höra av sig. 

Vår process är enkel och effektiv. Våra säljare måttanpassar alla luckor vid ditt hembesök, vilket garanterar att de passar perfekt till din köksstil. Oavsett om ditt kök är modernt, klassiskt eller något däremellan, så är smart köksrenovering en hållbar och kostnadseffektiv lösning.

Vi erbjuder smart köksrenovering i Örebro Län och Västmanlands Län (undantaget Sala), Eskilstuna, Strängnäs, Enköping och Håbo kommun. Sluta överväga att måla om dina gamla luckor och välj istället den smarta vägen mot ett fräscht och funktionellt kök.

Så varför vänta? Kontakta oss idag för att boka ett gratis hembesök och ta det första steget mot ditt drömkök. Tillsammans skapar vi ett kök som är både vackert och miljövänligt, och som passar perfekt in i din vardag.