fbpx

Från husets originalkök till grått! Stor förändring på en dag

Upptäck förändringen av detta kök, där vår Smart Köksrenovering lyfte ett tidigare grönt och vitt originalkök till en sofistikerad vision i färgen kvartsgrå ek. Vi har inte bara skapat en visuell resa utan också erbjudit betydande ekonomiska fördelar för vår värderade kund.

Genom att ta steget från det traditionella gröna och vita köket har vi skapat en modern och stilren atmosfär med nyanser av kvartsgrå ek. Vår banbrytande metod, Smart Köksrenovering, gjorde det möjligt för kunden att behålla de befintliga köksstommarna och enbart byta ut det som verkligen krävdes, vilket resulterade i en kostnadseffektiv och smidig renoveringsprocess.

På bara en dag var arbetet avslutat, och nu har vår kund ett kök som inte bara är en hyllning till det ursprungliga huset utan också en modern tolkning av elegans. Vi strävar efter att skapa köksmiljöer som inte bara tilltalar ögat utan också erbjuder ekonomiska fördelar för våra kunder.

Låt oss förverkliga din vision. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och upptäck hur vi, med hjälp av Smart Köksrenovering, kan skapa ett kök som inte bara förbättrar ditt hem utan också anpassar sig till din personliga stil och budget.

Modell: Elegance
Färg: Kvartsgrå Ek
Handtag: Beslag Design Boarp
Skål: Beslag Design 2532 Tennoxid


Boka gratis hembesök du med!