fbpx

Från vitt till skönt grönt!

Ta del av den fantastiska förvandlingen av detta kök, där Smart Köksrenovering har återupplivat ett 40 år gammalt vitt kök och förvandlat det till en levande grönskande oas. Vi har inte bara skapat en visuell resa utan också erbjudit betydande ekonomiska fördelar för vår värdefulla kund.

Genom att bryta sig loss från det gamla och traditionella vita har vi injicerat nytt liv i varje vrå med en frisk och modern grön färgsättning. Vår beprövade metod, Smart Köksrenovering, gjorde det möjligt för kunden att bevara de befintliga köksstommarna och enbart byta ut det som verkligen behövdes, vilket resulterade i en kostnadseffektiv och smidig renoveringsprocess.

På bara en dag var arbetet avslutat, och vår kund har nu ett kök som inte bara står i kontrast till det förflutna utan också reflekterar dagens stil och trender. Vi strävar efter att skapa köksmiljöer som inte bara berättar en historia utan också erbjuder ekonomiska fördelar för våra kunder.

I detta kök gjorde vi också nya, mottanpassade stommar till kundens kyl & frys.

Låt oss omvandla ditt kök till en unik historia. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och upptäck hur vi, med hjälp av Smart Köksrenovering, kan skapa ett kök som inte bara står i kontrast till det förflutna utan också harmoniserar med din personliga smak och budget.

Modell: Elegance
Färg: Duvgrön
Handtag: Beslag Design 2532 & 2538

Boka gratis hembesök du med!