fbpx

Nya funktioner och stor förändring – Köksrenovering i Enköping!

Upplev förvandlingen av detta kök i Enköping, där vår Smart Köksrenovering lyfte lägenhetens ursprungliga gråa kök till en kustgrön oas av stil. Vår värderade kund valde att ge sitt kök en unik karaktär genom att omvandla färgen från det tidigare gråa till den uppfriskande kustgröna nyansen.

Här gjorde vi även stora praktiska ändringar, bland annat med mycket fler lådor, bland annat i skafferiet för enklare förvaring.

Genom att anamma kustens lugn och fräschör har vi inte bara förnyat köket utan också erbjudit betydande ekonomiska fördelar. Vår banbrytande metod, Smart Köksrenovering, möjliggjorde för kunden att behålla de befintliga köksstommarna och enbart byta ut det som verkligen behövdes, vilket resulterade i en kostnadseffektiv och smidig renoveringsprocess.

På bara en dag var arbetet fullbordat, och nu har vår kund ett kök som inte bara är en funktionell arbetsyta utan också en visuell fest av kustinspiration. Vi strävar efter att skapa köksmiljöer som inte bara tilltalar ögat utan också erbjuder ekonomiska fördelar för våra kunder.

Låt oss förvandla ditt kök till en kustinspirerad dröm. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och upptäck hur vi, med hjälp av Smart Köksrenovering, kan skapa ett kök som inte bara speglar din personliga smak utan också anpassar sig till din budget perfekt.

Modell: Sober minimal
Färg: Kustgrön

Boka gratis hembesök du med!