fbpx

Nya luckor & lådor i Karlskoga!

Det är fantastiskt vad en förändring kan göra för ditt kök, och vår senaste kund i Karlskoga är det perfekta exemplet på hur vårt Smart köksrenoveringskoncept kan förvandla ditt kök på ett enastående sätt.

Allt började på Karlskoga marknad där vår kund först bekantade sig med oss. Vårt koncept för smart köksrenovering väckte genast kundens intresse och med all rätt! Vårt mål är att erbjuda smarta och ekonomiskt fördelaktiga kökslösningar, och det var precis vad vi gjorde för vår kund.

Istället för att riva ut hela köket och starta om från början, valde vi att fokusera på de delar som verkligen behövde en förnyelse. Detta innebar att vi bytte ut luckor, lådor och satte en ny stänkpanel, medan kunden kunde behålla sina stommar och bänkskiva.

Den mest imponerande förändringen var valet av lucka. Vår kund gick från en äldre, allmogelucka i vitt till en modern och elegant lucka i grafitfärgad ek. Resultatet? Ett kök som andas modernitet och stil.

Det bästa av allt? Detta förvandlade kök kostade betydligt mindre än att byta ut hela köket. Vi är stolta över att ha levererat ett modernt och snyggt kök till ett mycket rimligt pris. Detta är bara ett exempel på vad vi kan åstadkomma med vårt Smart köksrenoveringskoncept.

Om du också vill ge ditt kök en modern och snygg uppdatering till ett vettigt pris, kontakta oss idag. Låt oss tillsammans skapa ditt drömkök med stil och ekonomi i åtanke!

Modell: Fas
Färg: Ek grafit
Stänkpanel: Ljus betong
Handtag: Kundens egna

Boka gratis hembesök du med!