fbpx

Renoverat kök med mycket lådor!

Vår senaste köksförvandling utanför Örebro är ett mästerstycke av funktionalitet och prisvärdhet. Vår kund hade en tydlig vision: ett kök som kombinerade överkomliga priser med enastående funktionalitet. Med vårt Smart köksrenoveringskoncept levererade vi precis det och mer.

Vi började med att byta ut köksluckor och lådor, och resultatet var enastående. Vår kund fick inte bara ett prisvärt kök utan även en imponerande mängd förvaringsutrymme. Nio stora lådor rymmer allt från köksredskap till porslin och mycket mer. Varje låda är utformad med självstängande mekanismer, vilket ger både praktisk användning och långvarig hållbarhet.

En av de mest imponerande aspekterna av våra lådor är deras styrka. Varje låda tål imponerande 55 kg, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för överbelastning eller att de slits ut med tiden. Detta är köksförvaring som är byggd för att hålla, oavsett hur mycket du använder ditt kök.

Vårt Smart köksrenoveringskoncept har återigen visat sig vara den idealiska lösningen för våra kunder som vill ha både funktionalitet och prisvärdhet. Vi är stolta över att ha hjälpt vår kund att uppnå sitt drömkök till ett mycket rimligt pris. Om du letar efter en liknande förvandling av ditt kök, tveka inte att kontakta oss. Vi är redo att göra din köksdröm till verklighet!

Modell: Ark
Färg: Äggskal
Handtag: BeslagDesign Sun 128mm

Boka gratis hembesök du med!