fbpx

Smart köksrenovering i 70-talskök utanför Eskilstuna!

En köksrenovering behöver inte innebära att man river ut allt och börjar om från början. Hos denna kund utanför Eskilstuna visade vi att det går att förnya och modernisera ditt kök på ett sätt som är både miljövänligt och prisvärt.

Vår kund stod inför utmaningen att förnya ett kök som hade tjänat sitt syfte i över 50 år. Istället för att slänga bort användbara resurser valde vi att omfamna vårt Smart köksrenoveringskoncept. Resultatet? Ett kök som både bevarar dess charm och är helt anpassat till moderna behov.

Vi behöll de befintliga bänkskivorna och kaklet, vilket inte bara är kostnadseffektivt utan också en miljövänlig handling genom att minska avfall och onödig konsumtion. Istället för att byta ut hela köket fokuserade vi på att förbättra funktionaliteten och estetiken.

Vi installerade nya, självstängande lådor i de befintliga köksstommarna och kompletterade med luckor utrustade med mjukstängande gångjärn. Resultatet är ett kök som inte bara är praktiskt utan också elegant och modernt.

Det bästa av allt? Vi levererade detta fantastiska resultat till ett mycket fördelaktigt pris. Vår kund blev överväldigad av det förvandlade köket, och vi är stolta över att ha bidragit till att göra en miljövänlig och kostnadseffektiv köksrenovering.

Vi är passionerade för att bevara och förbättra kök med miljövänliga och svenska lösningar. Om du vill förnya ditt kök på ett sätt som är snällt mot både plånboken och planeten, kontakta oss idag. Låt oss tillsammans skapa ett kök som du kommer att älska och som är i harmoni med vår miljö.

Modell: Sober minimal
Färg: Fjord
Handtag: Kundens egna

Boka gratis hembesök du med!