fbpx

Smart köksrenovering i Bålsta – Från vitt till grönt

Vi älskar utmaningar, och detta projekt i Bålsta/Håbo var inget undantag. Vår kund hade en vision – att förnya sitt kök utan att riva ut det gamla och dyra renoveringsprojekt. Lösningen? Vårt innovativa koncept Smart köksrenovering.

I det här projektet behövde vi inte omvandla hela köket, eftersom kunden var nöjd med dess layout och planering. Istället fokuserade vi på att fräscha upp de viktigaste komponenterna. Vi bytte ut lådor, luckor, några enstaka stommar och även bänkskivan.

Tack vare vårt effektiva arbetssätt och det smarta köksrenoveringskonceptet var hela projektet klart på en enda dag. Det är inte bara snabbt, utan det är också kostnadseffektivt och miljövänligt.

Resultatet var inget annat än fantastiskt. Vår kund fick ett kök som känns som nytt, med moderna detaljer och eleganta finish. Det är beviset på att en köksrenovering inte behöver vara tidskrävande och dyrt.

Om du också vill ge ditt kök en uppfräschning och förvandla det till något fantastiskt, kontakta oss idag. Vi är redo att hjälpa dig att skapa det köket du alltid har drömt om, utan de stora kostnaderna och besvären med en traditionell renovering.

Modell: Sober minimal
Färg: Kustgrön
Knopp/Handtag: Beslag Design 2532/2538
Bänkskiva: LG 4262 Pale Lancelot Oak
Diskho: Franke MRX 210-50TL

Boka gratis hembesök du med!