fbpx

Smart köksrenovering i Hallstahammar – Från gammalt NordDesign till nytt NordDesign!

Det är fantastiskt hur några små förändringar kan ge ditt kök ett helt nytt liv och modern charm. I Hallstahammar tog vi oss an en utmaning som visade hur vårt NordDesign-koncept kan föra din köksrenovering till nästa nivå.

Vår kund hade ett NordDesign-kök som hade suttit i 12 år. Köket var i utmärkt skick men stilen var passé. Istället för att riva ut hela köket, vilket varken är miljövänligt eller kostnadseffektivt, valde vi att fokusera på de viktigaste detaljerna.

Medan lådor, stommar och bänkskivor fortfarande var i utmärkt skick, bytte vi enbart ut luckorna, lådfronterna och listerna. Detta var en smart och ekonomiskt fördelaktig lösning som gav köket ett radikalt nytt utseende.

Kunden valde en elegant vit lucka med svarta handtag för att skapa en kontrast och sätta tonen för det nya, moderna köket. Resultatet var enastående och gav köket en sofistikerad känsla som speglade kundens personliga stil.

Detta är ett exempel på hur små detaljer kan göra en stor skillnad. Med NordDesign är det möjligt att förnya och förbättra ditt kök utan att bryta banken. Om du också vill ge ditt kök ett modernt och snyggt utseende, kontakta oss idag. Låt oss tillsammans skapa det köket du alltid har drömt om, med stil och ekonomiskt förnuft i åtanke.

Modell: Sober minimal
Färg: White Velvet
Handtag: Beslag Design 0143 128mm Svart

Boka gratis hembesök du med!