fbpx

Smart köksrenovering till kund i Örebro! Från vitt till grått!

I den vackra staden Örebro fanns det en kund som drömde om att ge sitt kök en fräsch och modern look. Efter att ha utforskat olika alternativ för köksrenoveringar kom de i kontakt med Norddesign Kök, ett företag med enastående rykte och expertis inom området.

Kunden var trött på sina gamla vita köksluckor och lådor som inte längre passade deras stil. Tillsammans med Norddesign Kök satte de upp en plan för att förvandla sitt kök till en plats som de verkligen skulle älska.

Renoveringen började med att de gamla vita köksluckorna och lådorna varsamt demonterades och ersattes med stilfulla grå alternativ från Norddesign Kök. Den nya färgen gav köket en sofistikerad och modern touch, vilket skapade en elegant kontrast till resten av inredningen.

Kunden blev överväldigad av det fantastiska resultatet. Det gråa köket blev en omedelbar favorit och förvandlade hela rummet. Varje gång de nu steg in i köket kände de sig stolta över sitt val och kunde inte låta bli att beundra den nya utseendet.

Tack vare Norddesign Köks expertis och dedikation hade kunden i Örebro fått ett vackert och funktionellt kök som uppfyllde deras förväntningar och överträffade dem. Renoveringen blev en stor framgång och gav dem en inspirerande plats där de nu trivs och njuter av att tillbringa tid med familj och vänner.

Modell: Ram
Färg: Kvartsgrå
Knopp: Beslag Design 2538 tennoxid
Skålhandtag: Beslag Design 2532 tennoxid
Bänkskiva: LG 3690F Basalt Slate
Stänkpanel: Fibo 30×10 Denver White

Boka gratis hembesök du med!